Category Archives: Контакт

ВАШИОТ КОНТАКТ СО МВППЦ

Македонска Вистинска Православна Црква ПОШТАНСКА АДРЕСА – POST ADDRESS ДО ПРАВОСЛАВНИТЕ ВЕРНИЦИ ВО МАКЕДОНИЈА И ДИЈАСПОРАТА Добредојдени се сите оние кои сакаат да ја спасат Црквата Христова и Македонското Вистинско Православие. Доколку сакате да стапите во контакт со нас,и сакате … Continue reading

Posted in Контакт | Leave a comment