МАКЕДОНСКА ВИСТИНСКА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА,ГО ОТФРЛА ОВОЈ ЧИН!!!

22007519_223685188163218_4815124932902356095_n
„А Исус рече: ‘Оче, прости им, оти не знаат што прават!” (Лука, гл. 23, 34) – рече Господ Исус Христос кога Го распнаа на крст мислејќи на римските војници. Но, дали овие на сликата незнаат што прават? „И така, по нивните плодови ќе ги познаете.“ (Мат. 7, 20) – вели Господ.

This entry was posted in Соопштенија. Bookmark the permalink.

Comments are closed.