ШТО Е ТОА ШТО СЛАВЕТЕ, МАКЕДОНЦИ, ВО ВРЕМЕ НА ПОСТ???

JA U BETHLEHEM
-ДАЛИ СЛАВЕТЕ ШТО МНОГУМИНА ГИ УБИВААТ СВОИТЕ ДЕЦА, УШТЕ НЕРОДЕНИ?
-СЛАВЕТЕ ЛИ ШТО ДЕЦА УМИРААТ НА ДЕТСКИТЕ КЛИНИКИ?
deca
-СЛАВЕТЕ ЛИ ШТО ФАБРИКИТЕ СЕ ЗАТВОРЕНИ, ШТО НАРОДОТ НЕМА РАБОТА И МОЖНОСТ ЗА ЗАРАБОТКА ЗА ЕДЕН НОРМАЛЕН ЖИВОТ?
-СЛАВЕТЕ ЛИ ШТО МНОГУМИНА ОД ОНИЕ КОИ ИМААТ РАБОТА, НЕМААТ ПОГОЛЕМА ПЛАТА ОД 200 ЕВРА?prosjak-beskucnik-kanta-za-otpatke-600x356
-СЛАВЕТЕ ЛИ ШТО ЗДРАВСТВОТО Е НА НИКАКВО НИВО И ШТО ГОЛЕМ БРОЈ НА ЛУЃЕ УМИРААТ ОД РАК И ДРУГИ БОЛЕСТИ, ШТО ВО БОЛНИЦИТЕ НЕМА ОСНОВНА ОПРЕМА?
-СЛАВЕТЕ ЛИ ШТО ШКОЛСТВОТО НИ Е ЗА НИКАДЕ?
-ШТО 400 ИЛЈАДИ МЛАДИ ЛУЃЕ СИ ЗАМИНАА ОД ЗЕМЈАВА ЗА СЕКОГАШ, А ОНИЕ ШТО ОСТАНАА СЕ УРНИСАНИ СО ЛАЖНИ И ПОГРЕШНИ МОРАЛНИ ВРЕДНОСТИ?
-СЛАВЕТЕ ПРАЗНИК КОЈ НЕ Е НАШ ПРАВОСЛАВЕН, БИДЕЈЌИ НИЕ ТРЕБА ДА ЈА СЛАВИМЕ НОВА ГОДИНА МЕЃУ 13/14 ЈАНУАРИ, ПОСЛЕ БОЖИК НА 7 ЈАНУАРИ, ПА СРЕД ПОСТ ПРАВИМЕ НЕШТО ШТО НИ БЕШЕ НАМЕТНАТО ВО КОМУНИЗМОТ, А НЕМАМЕ ЦРКВА И СВЕШТЕНИЦИ КОИ ЌЕ НИ ЈА КАЖАТ ВИСТИНАТА, ЗОШТО И ТИЕ СЕ ЛАЖНИ.
photo-drustvo-siromastvo-Rainai_03_u_848494008
-КАДЕ ОДИШ МАКЕДОНИЈО И МАКЕДОНСКИ НАРОДЕ ПРОТИВ БОГА?
-ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ СИТЕ: ВИЕ ЈА СЛАВИТЕ СВОЈАТА ПРОПАСТ, СВОЕТО УНИШТУВАЊЕ…ДАЛИ ВИЕ СИТЕ СТЕ НОРМАЛНИ?

администрација МВПЦСВЈК Витлеем

WHAT IS IT THAT YOU CELEBRATE, YOU GREEK PEOPLE,ROMANIA AND BULGARIEN PEOPLE?
-DO YOU CELEBRATE THAT MANY KILL THEIR UNBORN CHILDREN?
-DO YOU CELEBRATE THAT MANY CHILDREN DIE IN THE CHILDREN’S HOSPITALS?
-DO YOU CELEBRATE THAT THE FACTORIES ARE CLOSED, THAT MANY DO NOT HAVE JOBS AND OPPORTUNITY TO EARN MONEY FOR A DECENT LIFE?
-DO YOU CELEBRATE THAT MANY OF THOSE WHO HAVE JOBS DO NOT EARN ENOUGH?
-DO YOU CELEBRATE BECAUSE THE HEALTH SYSTEM IN THE COUNTRY IS ON A VERY LOW LEVEL, ALTHOUGH GREECE IS IN THE EUROPEAN UNION? THAT MANY PEOPLE DIE FROM CANCER?
-DO YOU CELEBRATE THAT MORE THAN 500 THOUSAND YOUNG PEOPLE LEFT THE COUNTRY AND WILL NEVER COME BACK?
-DO YOU CELEBRATE THAT THE YOUNG PEOPLE WHO STAYED IN GREECE,ROMANIA,BULGARIA HAVE DIFFICULTIES TO FIND A JOB? THAT THEY ARE PRESENTED FALSE ETHIC VALUES AND MORALITY?
-DO YOU CELEBRATE THAT THE POLITITIONS LIE TO YOU TELLING THAT THE COUNTRY IS IN CRISES, BUT THEY STEAL YOUR MONEY?
-ARE YOU AWARE THAT YOU CELEBRATE A HOLIDAY THAT IS NOT ORTHODOX, BUT IMPOSED IN 1924 BY THE ENEMIES OF THE ORTHODOXY-ROMAN CATHOLICS OR VATICAN? THE ORTHODOX PEOPLE SHOULD CELEBRATE CHRISTMAS AND NEW YEAR 13 DAYS LATER, THAT IS THE REAL TIME. BUT, UNFORTUNATELY, THE GREEK PEOPLE,ROMANIEN ,BULGRIEN CELEBRATE THE FEASTS TOGETHER WITH THE ROMAN CATHOLICS, INSTEAD TOGETHER WITH THE OTHER ORTHODOX BROTHERS AND SISTERS.
-DO YOU CELEBRATE THAT THE PRIESTS DO NOT TELL YOU THE TRUTH, BUT KEEP YOU IN IGNORANCE ABOUT THE TRUE FAITH?
-WHERE ARE YOU, GREECE AND THE GREEK PEOPLE,ROMANIEN AND BULGARIEN GOING AGAINST GOD?
-LOOK AT YOURSELF: YOU CELEBRATE YOUR PERDITION, YOUR RUINATION…ARE YOU BLIND?
dminastration MVPCSVJK Bethlehem

This entry was posted in Соопштенија. Bookmark the permalink.

Comments are closed.