СЕ УПОКОИ ВО ГОСПОДА ОТЕЦ КИРИЛ СВЕТОГОРСКИ

Kirilo
Денес после 83 години проведени на земјата отец Кирил Хиландарец Светогорец ја напушти оваа земја и замина во пресрет на Господовата прегратка,само големи луѓе овој пат го знаат дека еден ден тој пат ќе дојде пред нас како што денес го стори тоа пред јеромонахот Кирил.
Нека е Слава и Господ нека му прости и Благослови

Во Името на Неговата Светост и сите нас
+++Јован-Хадји Витлеем

KIRIL-JEROMONAH

This entry was posted in Архива. Bookmark the permalink.

Comments are closed.