ЖИВОТОТ ВО МАНАСТИР И НАДВОР ОД МАНАСТИРОТ

На овие Богослуженци им е нанесено голема неправдини,но тие живеат и понатаму во патот кон Бога.
Господ нека ги Благослови

This entry was posted in Поуки. Bookmark the permalink.

Comments are closed.