РАСКОЛНИЦИ ВЛАДЕАТ НИЗ ПРАВОСЛАВНИТЕ ЖЕНСКИ МАНАСТИРИ

Мили сестри и браќа,
Во овој момент немаме услови за превод на видео и во врска со тоа простете но исто така сакаме да ви прикажеме до каде Православната вера оди во еден непожелен правец и пат,послушајте го исказот на монахињите од манастирот во Раковица
Господ нека ги Благослови
+++Јован Хаџи

This entry was posted in Видеа. Bookmark the permalink.

Comments are closed.