ПОРАКА ДО СИТЕ ВАС

Благословено е Неговото царство
Господи Исусе Христе,син на Бога,прости ми мене грешниот!
His kingdom is blessed
Lord Jesus Christ, Son of God, forgive me the sinner!
Благословљено је Његово царство
Господе Исусе Христе, сине Божији, опрости мене грешноме!
МИЛИ БРАЌА И СЕСТРИ ВО ГОСПОДА,
Вие кои што верувате во Бога, а не има многу малку, погледнете го ова видео со големо внимание, влезете во текстот и зборовите на овој професор кому со почит да му се заблагодариме за тоа што ни ја кажа вистината и заста зад зборовите на Исус Христос.
На веб страната во категорија контакти е нашата имеил адреса и барам од сите вие што ќе го погледнете ова видео да ни испратите ваш коментар.
Господ нека ве благослови и спаси
Секогаш со вас
Архиепископ Јован – Хаџи

This entry was posted in Видеа. Bookmark the permalink.

Comments are closed.