МОНАШКА РЕПУБЛИКА ПРЕКУ ИЛЈАДА ГОДИНИ

ОСТАВИ СЕ ЗАД ТЕБЕ И ПОЈДИ СО МЕНЕ
ОСТАВИГИ УПОКОЕНИТЕ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА УПОКОЕНИТЕ

Овде на ова Свето место е животот за еден монах,одвојувајќи се од светот влегува во дворот на вистината која Господ ја прикажа за време на својот триесет и тригодишниот живот меѓу народот.
+++Јован-Хаџи

This entry was posted in Почетна. Bookmark the permalink.

Comments are closed.