СООПШТЕНИЕ ДО ВЕРНИЦИТЕ НА МВПЦ

СЕСТРА АНА НЕ Е ПОВЕЌЕ СО НАС,ТАА РЕШИ ДА ЖИВЕЕ СО МИРЈАНИТЕ
20160410_113924
После долги 15 години во црквата сестра Ана го напушти своето црквено ветување и местото како старателка за архиепископот Јован Хаџи.
Црквата и пожелува мирен живот
МВПЦ администрација

This entry was posted in Архива. Bookmark the permalink.

Comments are closed.