Чудо во Ерусалим – Христос ги отвори очите на Светиот Крст во Голгота

Мили возљубени сестри и браќа во Господ,
Денес добивме порака од нашите сестри монахињи во нашиот манастир дека е сторено едно големо чудо во црквата на Воскресение во Ерусалим.
Господ на Светиот Крст ги отворил очите,тоа е показател на Неговото присуство мегу нас и дека нешто ни кажува или не предупредува.
Нека Господ Бог Исус Христос Благослови
+++Јован Хаџи

isus-720x445
06.04golota3

06.04golota4

This entry was posted in Библиотека. Bookmark the permalink.

Comments are closed.