ВАКЦИНА ПРОТИВ КОРОНА ВИРУС

вакцина
Драги сестри и браќа македонки и македонци православни кој во Бога веруваат и во Неговата православна вера НЕ СЕ ВАКЦИНИРАМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Со самото вакцинирање во своите домови го внесуваме АНТИХРИСТОТ-ЃАВОЛОТ кој од сите страни не обиколи и не внесува во огромно искушение.
Ние сме родени да живееме и да створиме пат за нашиот вечен почив во кој се упокојуваме во Бога а не во АНТИХРИСТОТ-ЃАВОЛОТ.
Тие што во ова објавено време на оваа пандемија се упокојија Господ ги прегрна и ги зеде во своите одаи на вечниот живот оти тие се упокојиа во своето одредено време кое сито го имаме одредено,тоа време,тој ден никој неможе да го измени со сила оти сила е само во рацете на Господ Бог Исус Христос,кој се ни кажа,ни покажа,ни докажа и својот живот за нас го даде за нас да не спаси.
НЕ ВНЕСУВАЈТЕ ЃАВОЛ ВО СЕБЕ И ВО СВОИТЕ ДОМОВИ!!!!!
Господ нека ве Благослови и спаси

+++јован хаџи

This entry was posted in Соопштенија. Bookmark the permalink.

Comments are closed.