ЈАС,ТУРЕ И ДР.ГАЛАФОС

317448_163763437047996_100002430234807_295895_1372022979_n
Туре е кристен и еден од основачите на центарот во Уганда со својата фамилија ,
Др.Ортопед Галафос е докторот кој го сака својот позив како би помагал на лугето со својата професија.
Сликата е направена во Ординацијата за Ортопедија во Осло.

This entry was posted in Архиепископ. Bookmark the permalink.

Comments are closed.